Guľôčky z tempehu
Barbora Kyšková
autorka vegánskeho blogu ReBarbora a členka Šuhajíkov pri panvici, 11. júna 2021
autorka vegánskeho blogu ReBarbora a členka Šuhajíkov pri panvici, 11. júna 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
Je ideálne použiť jeden smažený a jeden natural tempeh, ale natural je ťažšie zohnať, čiže dva smažené sú tiež vhodné. Tempehy nadrobíme alebo nakrájame na menšie kúsky a všetky ingrediencie spolu zmixujeme – ponorným alebo klasickým mixérom. Zmes nemusíme mixovať úplne do hladka.
- 2
Zo zmesi vytvarujeme guľôčky, ktoré pečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie 20 minút pri 190 stupňoch.
- 3
Podávame s ľubovoľnou prílohou podľa preferencií.
Tiež tempeh:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu