Guláš z kuriatok

redakcia - fotkaredakcia, 28. augusta 2009
4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
60 g
100 g
0,5 kg
20 g




Postup

  1. 1

    Očistené kuriatka dobre umyjeme a necháme odkvapkať. Cibuľu očistíme a nadrobno posekáme. Údenú slaninu pokrájame na kocky a opražíme spolu s cibuľou dozlatista na panvici. Mäso pokrájame na kocky, opražíme na rozpálenom tuku zo všetkých strán.

  2. 2

    Pridáme kuriatka, osolíme, okoreníme, zalejeme horúcim vývarom a udusíme domäkka. Pred dokončením dochutíme worcesterskou omáčkou a nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou.

  3. 3

    Podávame so zemiakmi, zemiakovými knedľami a čerstvým zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia