Grilovaný tuniak s avokádom a prelivom z čiernych olív
Foto: Wellnes hotel Patince
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Steak z tuniaka osolíme, okoreníme, pokvapkáme limetkovou šťavou a olivovým olejom. Necháme pol hodiny odležať v chladničke. Z avokáda, paradajok a červenej cibule pripravíme šalát, ktorý dochutíme soľou, korením, cesnakom, limetkovou šťavou a kôrou. Pokvapkáme olivovým olejom.
- 2
Čierne olivy rozmixujeme so soľou, korením, olivovým olejom. Dochutíme zrelým octom.
- 3
Steak z tuniaka opekáme na rozpálenom grile, približne minútu z každej strany, podľa hrúbky steaku, aby zostal šťavnatý.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu