Grilovaný pangasius na ihle
Foto: lubi
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Papriky nakrájame na väčšie kocky. Rozmrazené rybie filé osušíme papierovým obrúskom a nakrájame ich na stredne veľké hrubé kocky.
- 2
Mäkké maslo zmiešame s roztlačeným cesnakom, pridáme bazalku, osolíme a premiešame. Touto zmesou potom potrieme pokrájanu rybu.
- 3
Na grilovaciu ihlu alebo špáradlo striedavo napichujeme rybu, paradajku, rybu a papriku. Grilujeme z oboch strán.
Tiež pangasius:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu