Foto: lenka1503
2
porcie
porcie
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Chleba nakrájame na kocky a rozmixujeme. (v mixéri s nožmi). Pridáme rozlisovaný cesnak, asi 4 PL olivového oleja, tymián, mleté čierne korenie a soľ. Pangasiusa osolíme z oboch strán, jemne potrieme olejom a ochutíme rozmarínom. Obalíme ho v chlebovej kruste z oboch strán a jemne potľapkáme. Dáme ho do pekáča a pri teplote 200°C pečieme asi 20 minút alebo kým sa ryba neupečie a vytvorí chrumkavá kôrka. Podávame so zeleninovým šalátom alebo zemiakovou kašou.
chlieb aky mate doma taky bude, hlavne nech sa poriadne rozmrvi/rozmixuje. Ano ono je to trochu nepoddajne ale v tej kruse toho oleja nie je az tak vela a teda na tu rybu ani nemusite dat. Ja som len par kvapkami potrela :-)