Grilované ananásové a melónové ihly s mätovým krémom
Ivan Štefula
executive chef Party Partners a Hostinca u Ondreja v Soblahove, 8. júna 2020
executive chef Party Partners a Hostinca u Ondreja v Soblahove, 8. júna 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
75 g medu s limetkovou šťavou povaríme na sirupovú konzistenciu a necháme vychladnúť.
- 2
Ananás nakrájame na kocky a marinujeme v rume cca 2–3 hodiny. Potom napicháme na špízy a grilujeme asi 3 minúty z každej strany. Kúsky melóna nakrájaného na väčšie kocky napichneme na špízy a pomaly grilujeme. Potom potrieme medovým sirupom.
- 3
Mätu posekáme nadrobno, zmiešame s kyslou smotanou a dochutíme medom.
Tiež ovocie:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu