Grilovaná husacia pečeň s pečenými jablkami a toastom fotorecept
Tomáš Zapletal
šéfkuchár reštaurácie Leberfinger v Bratislave, 1. decembra 2010
šéfkuchár reštaurácie Leberfinger v Bratislave, 1. decembra 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Husaciu pečienku si opláchneme pod studenou vodou, aby sme ju zbavili krvi, potom z nej odrežeme dvojcentimetrové plátky.
- 2
Vložíme ich na rozpálenú panvicu a opekáme dve minúty z každej strany.
- 3
Pri opekaní pečene do panvice pridáme plátky jabĺk, aby sa tiež opiekli. Po opečení uložíme na toast a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu