Tento recept som vystrihol z nejakého časopisu a uložil som si ho.Stála prispievateľka tejto stránky ma požiadala aby som ho uverjnil, takže milá Pusta Zobraziť celý popisTento recept som vystrihol z nejakého časopisu a uložil som si ho.Stála prispievateľka tejto stránky ma požiadala aby som ho uverjnil, takže milá Pusta teraz tak činím.
porcií
Postup
-
1
Pečienky umyjeme a osušíme.Cibuľu s cesnakom ošúpeme, nakrájame a v hlbšej panvici opečieme na rozpustenej masti. Pridáme pečienky, premiešame a dusíme do mäkka. Podľa chuti posolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Odstavíme a necháme vychladnúť. Potom masu spolu s 50 g masti a vychladnutými žĺtkami rozmixujeme. Masu dáme do misiek, zalejeme zvyšnou rozpustenou masťou a necháme odstáť na chladnom mieste 10-12 hodín. Podávame s chlebom.
dakujem ti, že si pridal tento ich tradičný recept.
mám ho tu tiež,prosím pozri si ho:
varecha.pravda.sk/recepty/ajer-lajber-cibeles-zidovske-va...
varecha.pravda.sk/recepty/pecenova-zidovska-pasteta/14553...
Neboj sa neotrávim ti ho ani na diaľku ani z blízka.Tento recept som sem dal aby si ho mohol pripraviť každý, ktorému sa to bude pozdávať. A čo sa týka tej "potýčky". Je vidieť že si ešte mladá, ješitná baba, ktorá si myslí že vo Francúzsku nachytala všetku kuchársku múdrosť. V tvojej rodnej krajine na ktorú si asi už dávno zabudla, je jedno porekadlo:zabudol vôl že teľaťom bol.
Ďakujem Ti za uznanie.Pamätaj si že cesnak patrí k základom židovskej kuchyne a toto je recept zo židovskej kuchyne.Budem veľmi rád ak si toto predjedlo alebo pomazánku pripravíš a dáš nám vedieť ako ti chutilo.
Nehnevaj sa ,ale to nemáš ani na jeden posratý foťák.Dojímavé:
,,takže milá pusta".A akože zverejňuješ recepty z novín.
Neviem prečo mi to mazali.Napísal som iba to,že je ... a to som sa vyjadril ešte slušne.
@obor123 , snažíme sa mazať všetky urážlivé komentáre aj od @concord , jedno z posledných napr.:
varecha.pravda.sk/recepty/domaca-klobasa-fotorecept/52753...