Gehackte Leber - židovský kaviár

Autor receptu: concord

Tento recept som vystrihol z nejakého časopisu a uložil som si ho.Stála prispievateľka tejto stránky ma požiadala aby som ho uverjnil, takže milá Pusta teraz tak činím.

7
porcií

Postup

  1. Pečienky umyjeme a osušíme.Cibuľu s cesnakom ošúpeme, nakrájame a v hlbšej panvici opečieme na rozpustenej masti. Pridáme pečienky, premiešame a dusíme do mäkka. Podľa chuti posolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Odstavíme a necháme vychladnúť. Potom masu spolu s 50 g masti a vychladnutými žĺtkami rozmixujeme. Masu dáme do misiek, zalejeme zvyšnou rozpustenou masťou a necháme odstáť na chladnom mieste 10-12 hodín. Podávame s chlebom.