Gaštanovo-čučoriedková nepečená torta
Čo kuchyňa dala :) Možno taká slabá pekárka ako ja skúsi :) Fotiť som zabudla :P
20
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na dno tortovej formy som naukladala piškóty a poliala ich šťavou aj s čučoriedkami.
- 2
Vymiešala som mascarpone s kyslou a šľahačkovou smotanou, pridala som do toho práškový cukor. Polovicu krému som naniesla na piškóty s čučoriedkami.
- 3
Na krém som nastrúhala kocku gaštanového pyré, na to som zase naukladala piškóty, na piškóty zase čučoriedky so šťavou a na to zase krém. Ľubovoťne dozdobíme napr. hoblinkami čokolády, Grankom...
Tiež nepečená torta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu