Gaštanovo-čučoriedková nepečená torta
Čo kuchyňa dala :) Možno taká slabá pekárka ako ja skúsi :) Fotiť som zabudla :P
20
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 bal. |
|
1 hrnček (sterilizované) |
|
500 g |
|
500 ml |
|
100 ml |
|
podľa chuti |
|
1 bal. |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na dno tortovej formy som naukladala piškóty a poliala ich šťavou aj s čučoriedkami.
- 2
Vymiešala som mascarpone s kyslou a šľahačkovou smotanou, pridala som do toho práškový cukor. Polovicu krému som naniesla na piškóty s čučoriedkami.
- 3
Na krém som nastrúhala kocku gaštanového pyré, na to som zase naukladala piškóty, na piškóty zase čučoriedky so šťavou a na to zase krém. Ľubovoťne dozdobíme napr. hoblinkami čokolády, Grankom...
Tiež nepečená torta:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre