Gaštanové minikocky
Foto: nadejnacukrarka
10
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Gaštanové pyré zmiešame s rozmixovanými sušienkami a rumom na hustú hmotu. Zošúľame do "valčeka" a dáme na pol hodinu do mrazničky.
- 2
Kým je gaštanová zmes v mrazničke, rozpustíme si čokoládu vo vodnom kúpeli. Stuhnutú hmotu vyberieme, nakrájame na cca 2 cm hrubé kocky alebo kolieska. Obalíme ich v rozpustenej čokoláde a dáme zachladiť.
- 3
V miske rozmixujeme mascarpone s práškovým cukrom a ozdobíme stuhnuté kocky pomocou cukrárenského vrecka. Dozdobíme podľa vlastného uváženia :) . Dobrú chuť.
Tiež gaštanové kocky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
vyskúšaj :) su fajné :) daj vedieť ;)