Suroviny
| 6 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 12 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 1 dl | 
                                                             | 
                                                    
| 6 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 12 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 1 štipka | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 6 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 2 PL | 
                                                             | 
                                                    
| krém: | |
| 500 g | 
                                                             | 
                                                    
| 200 g | 
                                                             | 
                                                    
| 150 g | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 3 dl | 
                                                             | 
                                                    
| trochu | 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Žĺtky vymiešame s cukrom, pomaly pridávame olej a 6 lyžíc studenej vody, spolu vymiešame do penista. Múku, prášok do pečiva, soľ a kakao zmiešame, a pridáme k vymiešaným žĺtkom. Nakoniec pridáme vyšľahané bielka.
- 2
 Maslo vymiešame s cukrom, primiešame gaštanové pyré a dochutíme rumom. Dobre vymiešame. Uvaríme puding v 3 dl mlieka. Vychladnutý puding vmiešame do gaštanového krému a natrieme na cesto.
- 3
 Na krém natrieme 1 – 1,5 šľahačku vymiešanú so smetafixom a vanilkovým cukrom. Na vrch nastrúhame čokoládu.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






 


Cesto pečieme, ako piškótové cesto!