Foto: maja7779
Suroviny
6 ks |
|
12 PL |
|
1 dl |
|
6 PL |
|
12 PL |
|
1 štipka |
|
1 ks |
|
6 ks |
|
2 PL |
|
krém: | |
500 g |
|
200 g |
|
150 g |
|
1 ks |
|
3 dl |
|
trochu |
|
Postup
-
1
Žĺtky vymiešame s cukrom, pomaly pridávame olej a 6 lyžíc studenej vody, spolu vymiešame do penista. Múku, prášok do pečiva, soľ a kakao zmiešame, a pridáme k vymiešaným žĺtkom. Nakoniec pridáme vyšľahané bielka.
- 2
Maslo vymiešame s cukrom, primiešame gaštanové pyré a dochutíme rumom. Dobre vymiešame. Uvaríme puding v 3 dl mlieka. Vychladnutý puding vmiešame do gaštanového krému a natrieme na cesto.
- 3
Na krém natrieme 1 – 1,5 šľahačku vymiešanú so smetafixom a vanilkovým cukrom. Na vrch nastrúhame čokoládu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Cesto pečieme, ako piškótové cesto!