Foto: boris1
1
porcia
porcia
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Postup: Baklažány, cesnak a cibuľu nakrájame na kocky, cukety na kolieska a papriky na slížiky. Rajčiny ponorime do horúcej vody, olúpeme a nakrájame na kocky.
- 2
Na vysokej panvici rozohrejeme olej, orestujeme cibuľu, cesnak a ostatnú zeleninu. Ochutíme korením, zmesou provensalského korenia a bazalkou a dusíme asi 30 minút na miernom plameni.
- 3
Pridáme Sterilizované fazuľky a necháme ich v omáčke prehrať.
- 4
Cestoviny uvaríme al dente. Omáčku s podusenou zeleninou nalejeme na uvarené cestoviny a posypeme jemne strúhaným parmezánom. =)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu