Fusilli s omáčkou z goudy a chilli

vikulqa - fotkavikulqa, 10. septembra 2014
Fusilli s omáčkou z goudy a chilli
Foto: vikulqa

:)

6
porcií
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal.
Omáčka:
1 ks
2 PL
300 g
400 g
2-3 PL
2 strúčiky
1 PL
Ostatné:




Postup

  1. 1

    Na masle opražíme na drobno nakrájanú cibuľu. Nastrúhaný syr gouda dáme do hrnca s opraženou cibuľou a necháme rozpustiť. Pridáme smotanu, mlieko v ktorom si rozmiešame múku, bazalku, soľ, korenie, cesnak. Povaríme 15 minút a podávame s cestovinami, ktoré sme si počas robenia omáčky našli čas uvariť. Ja som ich podávala aj s chilli omáčkou, keďže máme radi štiplavé :)

  2. 2

    Dobrú chuť :)

    Fusilli s omáčkou z goudy a chilli - obrázok 2

Diskusia k receptu

mariamka
ty sa nezdas :)) chutne fus..,, vrtulky si uvarila, ja by som mozno dala smotanu /sladku/ so syrom k cibuli, a nechala zredukovat, cesnak si dala kedy? (naozaj si to treba 3x precitat, kym to zverejnis, v dobrom:)/ vidim, ze je vzruso pri tvojej paradajkovej, mne sa pacila uz vcera, nevidim tam problem, a voda je uvedena v 12. riadku odhora, kto uz len s vodou ma problem?? :) nic si z reci nerob, bolo aj horsie, a hlavne sa nedaj odradit, tesim na dalsie kreacie :)
vikulqa
@mariamka Ja ešte neviem tak písať tie recepty, snaď sa to niekedy naučim :D Prvykrat som bola hotova z toho kolko je tam koloniek a rozdeleni :D som pozerala jak puk na to :P :D doplním to :P Nerobím si, len sa ma to trochu dotklo, pretože kritika je kritika ja ju viem prijať ale nie ak to niekto podá takouto formou ako tamten chlap či žena ani neviem čo to je :P aaaa ano je to riadne vzrušo, ale ja sa na tom skôr smejem ako dvaja rypači rypu a všetci sa ma zastavaju :D
mariamka
mi hovor o tych kolonkach :) ono kazdy ma svoj styl, kritik aj zastavač, je to tu pestre, taka vzorka naroda, pomaly na štúdiu, treba sa odosobnit :)
vikulqa
Moja teta ktorá tu tiež je pod nickom Adkas ma varovala ze sa mam pripravit na všetko možné :D
limetka6
Mňam.. Tá fotka dosť provokuje.. Dnes si ich určite spravím :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia