Francúzske medové toasty s jablkami a cesnakom
Foto: lunter
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Toastový chlieb natrieme z oboch strán maslom a na rozohriatej panvicu opekáme z oboch strán. Medzitým nakrájame strúčiky cesnaku (podľa chuti). Keď sa toasty opečú, pridáme na panvicu plátky cesnaku, opečieme ich z každej strany dozlatista.
- 2
Opečené toasty natrieme francúzskou nátierkou, poukladáme na plátky nakrájané jablko a posypeme škoricou. Na vrch poukladáme opražený cesnak a hotové toasty prelejeme medom podľa chuti.
- 3
Takéto netradičné raňajky si môžete vychutnať s čajom z čerstvej mäty alebo medovky.
Tiež toasty:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu