Francúzske medové toasty s jablkami a cesnakom

lunter - fotkalunter, 12. februára 2019. Komerčný recept.
Francúzske medové toasty s jablkami a cesnakom
Foto: lunter
4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

1 bal.
1 ks
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Toastový chlieb natrieme z oboch strán maslom a na rozohriatej panvicu opekáme z oboch strán. Medzitým nakrájame strúčiky cesnaku (podľa chuti). Keď sa toasty opečú, pridáme na panvicu plátky cesnaku, opečieme ich z každej strany dozlatista.

  2. 2

    Opečené toasty natrieme francúzskou nátierkou, poukladáme na plátky nakrájané jablko a posypeme škoricou. Na vrch poukladáme opražený cesnak a hotové toasty prelejeme medom podľa chuti.

  3. 3

    Takéto netradičné raňajky si môžete vychutnať s čajom z čerstvej mäty alebo medovky.

Diskusia k receptu

slavka2012
Vyzerajú pekne, určite sú aj chutne’, nebolo by však správnejšie asi nazvať ich toasty s francúzskou nátierkou, medom atd.... ?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia