Francúzske medové toasty s jablkami a cesnakom

lunter - fotkalunter, 12. februára 2019 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »
Francúzske medové toasty s jablkami a cesnakomFoto: lunter
4
porcie
25 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Toastový chlieb natrieme z oboch strán maslom a na rozohriatej panvicu opekáme z oboch strán. Medzitým nakrájame strúčiky cesnaku (podľa chuti). Keď sa toasty opečú, pridáme na panvicu plátky cesnaku, opečieme ich z každej strany dozlatista.

  2. 2

    Opečené toasty natrieme francúzskou nátierkou, poukladáme na plátky nakrájané jablko a posypeme škoricou. Na vrch poukladáme opražený cesnak a hotové toasty prelejeme medom podľa chuti.

  3. 3

    Takéto netradičné raňajky si môžete vychutnať s čajom z čerstvej mäty alebo medovky.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist