Francúzska roštenka

redakcia - fotkaRedakcia, 3. júla 2009 22:18
Ďalšie recepty »

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Vykostenú roštenku očistíme, nakrájame na plátky, naklepeme z oboch strán na tenko a posolíme.

  2. 2

    Kapary nakrájame nadrobno a spolu s nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou a cibuľou opražíme na masle. Tým potrieme plátky z roštenky, zvinieme, zaviažeme a v nádobe s PL masti udusíme do mäkka.

  3. 3

    Potom do šťavy pridáme PL octu a smotany. Pred podávaním niť odstránime, mäso nakrájame a polejeme omáčkou.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist