Foto: spydigy
Poslednú dobu ma z pečiva dosť nafukuje, ale zas bez neho nedokážem byť... Tak tu je jeden receptík, do ktorého nepridáme múku :). Tento Zobraziť celý popisPoslednú dobu ma z pečiva dosť nafukuje, ale zas bez neho nedokážem byť... Tak tu je jeden receptík, do ktorého nepridáme múku :). Tento recept mám od jednej slečny, ktorá sa zaoberá fit receptami :), tak potom keď budem mat viac času na prípravu všetkých receptov, ktoré od nej mám, tak ich budem sem postupne pridavat :)
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
Do misky si dáme všetky suché suroviny.
-
2
Premiešame ich pridáme kokosový olej, javorový sirup a znova premiešame.
-
3
A nakoniec pridáme vodu. Ono sa to na začiatku zdá, že tej vody je veľa, ale psyllium a chia naberu na objeme.
-
4
Ono sa to na začiatku zdá, že tej vody je veľa, ale psyllium a chia naberú na objeme.
-
5
Obdĺžnikovú formu si vystelieme papierom na pečenie, uhladíme povrch a necháme v chladničke odstáť minimálne 2 hod. Alebo môžeme kľudne aj celú noc, podľa toho, kto má koľko času.
-
6
Pećieme v rozohriatej trúbe na 160 stupňov C 30 min. Potom vyberieme z trúby, zbavíme sa formy spodnú časť chlebiíka otočíme nahor a pečieme len tak na papieri a mriežke dalśích 45 min. ja ho mam najradsej ked je este teply a ked je "korka" chrumkava a davam si k tomu avokadovo tuniakovu natierku, ktoru pridam neskor :)
takéto semienkáče lúbim, už v mysli preberám, či mám všetko v poličke a mám...dám vedieť ako chlebík dopadol