Vyprážané filé
Vyprážané filé

Filé v kukuričných lupienkoch fotorecept

tejaja - bez fotkytejaja, 3. októbra 2023
Filé v kukuričných lupienkoch (fotorecept)
Foto: tejaja

Vyprážané rybacie filé je známe a staré jedlo. Ale dobrá je aj jeho malá obmena - namiesto strúhanky použiť kukuričné lupienky.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Rybacie filé okoreníme a osolíme.

  2. 2

    Kukuričné lupienky rukou rozdrvíme na menšie kúsočky. Filé obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a rozdrvených lupienkoch.

    Filé v kukuričných lupienkoch (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Vyprážame z oboch strán v horúcom oleji.

    Filé v kukuričných lupienkoch (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Podávame so zemiakmi a zeleninou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia