Filé v kukuričných lupienkoch fotorecept
Foto: tejaja
Vyprážané rybacie filé je známe a staré jedlo. Ale dobrá je aj jeho malá obmena - namiesto strúhanky použiť kukuričné lupienky.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rybacie filé okoreníme a osolíme.
- 2
Kukuričné lupienky rukou rozdrvíme na menšie kúsočky. Filé obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a rozdrvených lupienkoch.
- 3
Vyprážame z oboch strán v horúcom oleji.
- 4
Podávame so zemiakmi a zeleninou.
Tiež filé:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu