Foto: dorisa
Dnes som nevedela, čo uvariť na obed. Tak ma napadlo, že sme dlho nemali ryby. Kúpila som filety z treskovitých rýb a urobila som Zobraziť celý popisDnes som nevedela, čo uvariť na obed. Tak ma napadlo, že sme dlho nemali ryby. Kúpila som filety z treskovitých rýb a urobila som obed.
4-5
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny
-
2
Filety osolíme a obalíme v trojobale. (hl.múka, rozšlahané osolené vajcia, strúhanka)
-
3
Obalené kúsky vyprážame v rozohriatom oleji na panvici, do zlatova.
-
4
Urobila som k tomu zemiakový šalát( len zemiaky, cibuĺa, uhorka kyslá, majonéza, soľ,čierne korenie, citr. štava) Prajem dobrú chuť.
Diskusia k receptu