Foto: ketty3811
U nás doma majú radi fazuľu,tak im ju občas uvarím.
3
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Osmažíme si na kocky nakrájanu slaninu.
-
3
Pridáme nakrájanu cibuľu a orestujeme.
-
4
Pridáme 2 pol.lyžice paradajkového pretlaku,mäso nakrájané na rezančeky,osolíme,okoreníme a orestujeme.
-
5
Podlejeme vodou a dusíme.
-
6
K mäkkému pridáme nakrájanu klobásu,kečup,sojovu a worčestrovú omáčku(všetko podľa chuti)a na záver fazuľu z konzervy.Necháme chviľu prevrieť a hotovo.
-
7
Podávame s dobrým chlebom.
stiplave papricky, kukurica ,hriby a vela fazule(vegetarianskej,
ciernej a cervenej).