Fazuľový miš-maš (fotorecept)

Autor receptu: ketty3811

U nás doma majú radi fazuľu,tak im ju občas uvarím.

3
porcie
20 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Osmažíme si na kocky nakrájanu slaninu.
  3. Pridáme nakrájanu cibuľu a orestujeme.
  4. Pridáme 2 pol.lyžice paradajkového pretlaku,mäso nakrájané na rezančeky,osolíme,okoreníme a orestujeme.
  5. Podlejeme vodou a dusíme.
  6. K mäkkému pridáme nakrájanu klobásu,kečup,sojovu a worčestrovú omáčku(všetko podľa chuti)a na záver fazuľu z konzervy.Necháme chviľu prevrieť a hotovo.
  7. Podávame s dobrým chlebom.