Fazuľová polievka na spôsob chilli

tornadolue - fotkatornadolue, 25. marca 2011

Veľmi jednoduchý, veľmi rýchly a veľmi hustý recept z blog.fatfreevegan.com. Pokojne si ho spravte polievkovejší. Nám takáto hustá konzistencia nevadila, lebo sme boli veľmi Zobraziť celý popisVeľmi jednoduchý, veľmi rýchly a veľmi hustý recept z blog.fatfreevegan.com. Pokojne si ho spravte polievkovejší. Nám takáto hustá konzistencia nevadila, lebo sme boli veľmi hladní :-)

6
porcií

Suroviny

1 ks
4 strúčiky
1 ks veľká
400 g
500 g opražená
450 g varená
1 hrnček
1 KL
1 a 1/2 KL
1/2  KL
1 KL
1 a 1/2 hrnček




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájanú papriku a chvíľu opekáme. Potom pridáme všetky ostatné ingrediencie a varíme 20-30 minút. Nakoniec dochutíme soľou a čerstvo pomletým čiernym korením.

  2. 2

    Podávame s domácimi celozrnnými tortillami.

Diskusia k receptu

tornadolue
Dakujem a vrelo odporucam. Moj manzel si dnes velmi pochvaloval po rylovani zahradky :)
lucylee
veľká mňamka, len stále neviem zohnať tu čiernu fazuľu :( ani u nás v planetafood nemajú
tornadolue
Ja som to spravila tak, že som si ju objednala u nich cez internet a dala som si osobný odber v Nitre...skús tak. Ale aj z červenej fazule by to bolo chutné.
lucylee
Dakujem za radu. Pozerala som ich stranku a maju pobocku aj v MT, tak som sa opytala, ci maju ciernu fazulu, pripadne, ci sa da objednat. Co mame tu v ZA, asi planeta food nie je, vola sa to life food, tak som zvedava. Len keby tie zdrave veci neboli take drahe :(
tornadolue
To je pravda, že sú drahé...ale každý mesiac rátame účty a tým, že nekupujem mäso, mliečne výrobky alebo mäsové, minieme na potraviny rovnaké množstvo peňazí ako iné domácnosti, porovnávala som :)
A v tých názvoch bio obchodov nie je ľahké vyznať sa... my v LV máme Planet Life alebo tak nejak :)
lucylee
máš pravdu, je to planet life nie life food :)inak aj my rátame každý mesiac účty, manžel je tiež vegán?
tornadolue
Manžel nie je vegán ani vegetarián, ale vegánske jedlá mu chutia a nežiada, aby som pre neho varila mäso. Stačia mu obedy, ktoré má v práci. A má tam na výber z viacerých jedál a niekedy si dokonca namiesto mäsa vyberie tofu :-)
lucylee
Takže mi odpísali, že ju majú, hurá! Poviem mamine nech mi ju kúpi, lebo ja do MT teraz nepôjdem a hor sa na tvoje recepty :)
natt
mňam mňam, fazulku môžem vo všetkom, a toto vyzerá fakt skvele, tuším vám budem klopkať na dvere ;) :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia