Fazuľová polievka na smotane a s údeným mäsom

redakcia - fotkaredakcia, 9. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 ks
2 ks
1 ks
4 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Večer dáme namočiť fazuľu. Ráno vodu zlejeme a dáme novú – do pol hrnca. Pridáme rebierka, štipku korenia, kl papriky, bobkový list a soľ podľa potreby. Necháme variť, kým nebude fazuľa takmer hotová.

  2. 2

    Rebierka vyberieme a pridáme pokrájané zemiaky. Voda musí byť stále do pol hrnca.

  3. 3

    Keď sú zemiaky takmer uvarené, pridáme smotanu dobre vymiešané s múkou. Necháme prevrieť asi 5 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia