Fazuľová nátierka

redakcia - fotkaredakcia, 24. novembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
200 g
2 PL
1 ks
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Deň vopred namočenú fazuľu uvaríme v mierne osolenej vode. Precedíme a pomelieme ju na mäsovom mlynčeku. Dáme do misky a pridáme pomletý upečený bravčový bôčik, rozotrený cesnak, trochu mletého čierneho korenia, drvenej rasce a 2 PL bieleho jogurtu.

  2. 2

    Takto pripravené suroviny dôkladne vymiešame na hladkú nátierku. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič.

  3. 3

    Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou cibuľou.

Diskusia k receptu

Vymazať
milina
Dnes vyskúšam, zostala mi uvarená fazuľa, lebo som včera robila šalát z fazule tak ju spotrebujem. Ďakujem za dobrý tip.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia