Struková fazuľka
Fazuľka s chrenom (fotorecept)
Autor receptu: tejaja
Je sezóna fazuliek a tak ich môžeme doma pripravovať na veľa spôsobov, nielen tých klasických.* Tieto fazuľky sa môžu jesť teplé, ale výborné sú aj vychladnuté. S plátkom chleba super rýchla letná večera.
2-3 porcie |
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Nakrájanú fazuľku povaríme v troche osolenej vody 10 minút. Nedávame zbytočne veľa vody. Potom scedíme zbytok vody.
- Zmiešame ocot, olivový olej, nastrúhaný chren, korenie a soľ.
Chrenu musí byť veľa, môžeme ho pridať, ale nemôžeme uberať.
- Primiešame k fazuľke.
- Na taniere dáme fazuľku, obložíme plátkami natvrdo uvarených vajec a polovicami cherry paradajok a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
- Podávame s plátkom chleba.