Fazuľa po sečuánsky

anah - fotkaanah, 19. februára 2012

Tento recept som získala od mojej sestry.Je to čisto zeleninové jedlo,ale ak máme doma chut na mäso tak ho k tomu pridám/bravčové,udusené, nakrájané na Zobraziť celý popisTento recept som získala od mojej sestry.Je to čisto zeleninové jedlo,ale ak máme doma chut na mäso tak ho k tomu pridám/bravčové,udusené, nakrájané na kocky/.

6
porcií
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

200-250g uvarené
asi hrst
4ks nastrúhaná na rezance
2-3ks nakrajaný na kolečka
1ks
10 strúčkov
1 lyžička
5 lyžičiek
2 dcl  alebo vývar




Postup

  1. 1

    Cibuľu speníme na oleji,pridáme na plátky nakr.cesnak,mrkvu na rezance, pór na kolečka a namočené hríby.Zalejeme vývarom,ochutíme korením,soj.omáčkou,soľou a podusíme.Nakoniec primiešame uvarenú fazuľu.Podávame s ryžou a môžeme pridať aj to spomínané mäso.

Diskusia k receptu

kuchticka
Tento recept ma laka, uz je v kk a zajtra varim, lebo som prave uvazovala, ze spravom fazulovicu s bielej fazule. Vdaka.
miro79
Varil som to aj bez póru a z hnedej fazule a bolo to super. Ďakujem za super recept :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia