Tento recept som získala od mojej sestry.Je to čisto zeleninové jedlo,ale ak máme doma chut na mäso tak ho k tomu pridám/bravčové,udusené, nakrájané na Zobraziť celý popisTento recept som získala od mojej sestry.Je to čisto zeleninové jedlo,ale ak máme doma chut na mäso tak ho k tomu pridám/bravčové,udusené, nakrájané na kocky/.
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200-250g uvarené |
|
asi hrst |
|
4ks nastrúhaná na rezance |
|
2-3ks nakrajaný na kolečka |
|
1ks |
|
10 strúčkov |
|
1 lyžička |
|
5 lyžičiek |
|
2 dcl alebo vývar |
|
|
|
|
Postup
-
1
Cibuľu speníme na oleji,pridáme na plátky nakr.cesnak,mrkvu na rezance, pór na kolečka a namočené hríby.Zalejeme vývarom,ochutíme korením,soj.omáčkou,soľou a podusíme.Nakoniec primiešame uvarenú fazuľu.Podávame s ryžou a môžeme pridať aj to spomínané mäso.
Diskusia k receptu