Foto: jack
Náš dnešný nedeľný rýchly obedík.
30 minút
príprava
príprava
90 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Žemle si namočíme do trošku mlieka.Do mletého mäsa pridáme všetky suroviny .Ja si cibuľku trošku opražím,aby to malo lepšiu chuť.môžme pridať už aj žemle ktoré si vyžmykáme.Dobre všetko zmiešame.Strúhanku tiež pridáme podľa potreby.Aby masa nebola hustá ani riedka.
- 2
Plech potrieme olejom,vyformujeme fašírky,mne vyšli 2 ks.menšie.Trošku podlejeme a upečieme asi hodinku a pol.Každý podľa svojej rúry.A zemiakový šalát si každý urobí podľa seba.Ako prílohu si môžte zvoliť aj zemiakovú kašu.
- 3
Dobrú chuťku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
5*