Komentáre k receptu:
  • mamatata2 - fotkamamatata2 12. februára 2012 o 09:56

    Muž ma ako nabáda, že mám spraviť šišky, ale doma sme ich tiež volali pampúchy. Vyskúšam podľa teba.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarlubjak 12. februára 2012 o 11:43

    cesto som robila klasicky,nemam pekarnicku, sisky skoncili v kosi.Boli to skor chlebove posuchy.Hm,dalsi pokus ?
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 12. februára 2012 o 13:13

    Fašiangy, turice, veľká noc príde....))) fajnovéééé.-))
    @zareaguj
  • dvorka - fotkadvorka 12. februára 2012 o 14:45

    pre @lubjak : a to cesto bolo zo surovín ako píšem? Ja už robím roky pampúchy z tohto cesta a aj keď som miešala rukou, vždy som mala krásne a chutné papmpúšky. Z kila múky a vykrajovala som asi 4 cm kolieskom a sranda, vždy mi vyšlo 99 kúskov. Ale, veľa záleží aj od droždia a samozrejme, či nie je v kvásku soľ. Aj tá zabrzdí kysnutie a cesto nie je ako má. Toť, moje skúsenosti.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarlubjak 12. februára 2012 o 14:55

    @dvorka , recept sa mi paci ,ze mi nevysli?nevadiii,ja sa nevzdavam.Manzel ich povyberal z kosa ,uz si na nich pochutnavaju vtaci.Skusim inokedy.
    @zareaguj
  • marienka44 - fotkamarienka44 27. januára 2016 o 16:15

    @Dvorka , ja asi len z polovicnej davky spravím. Ako mozes cesto miesit v pekarnicke, ked do nej sa mestí len 500 g muky (napr. na pripravu cheba) + ostatne prísady. Do mojej pekarne by sa 1 kg múky nevmestilo.:-)
    Ked kysnu pampúšky na doske, treba ich počas kysnutia obratot a potom do oleja idú povodnou stranou, co bola hore. Skús túto zemnu a budú este lepsie.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist