Enciánové lístkové batôžky

Jakub Jakubčo
šéfkuchár Kúpeľov v Novom Smokovci, 16. júla 2012 17:42
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Enciánové lístkové batôžkyFoto: Pravda - Ivan Majerský
1
porcia
15 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Lístkové cesto vyvaľkáme na pomúčenej doske, do stredu cesta vložíme hermelín, zabalíme ho do „batôžka“, ktorý dáme na vymastený pekáč.

  2. 2

    V miske vyšľaháme vajíčko, osolíme ho a potrieme ním batôžtek. Pečieme vo vyhriatej rúre (160 oC ) asi 15 min.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist