Embutido

2010 - bez fotky2010, 28. októbra 2011
Embutido
Foto: 2010

Taka mala sekana

1 hodina minút
príprava

Suroviny

750 g
2
3
3
1hrncek
1/3 hrnceka
1
1/3 hrnceka
1
1
1/2 hrnceka




Postup

  1. 1

    Pomlete bravcove dame do misky pridame struhanku a cerstve vajicka a vsetko poriadne premiesame. Pridame na drobno nakrajanu mrkvu a cervenu papriku ,hrozienka , nakladane uhorky ( tradicne sa davaju v sladkom naleve , ked nemame dame sladkokysle Znojemske ) a tvrdy syr ja som mal Chedar. Nakoniec pridame trochu padajkovej omacky, sol , korenie . Vsetko znova poriadne premiesame. Drag the foil downward and roll the mixture. Twist and lock both edges of the foil.

  2. 2

    Nachystame si hlinikovu foliu cca 30 cm.aby bola vacsia a naberieme tak 3 velke lyzice a rovnomerne rozotrieme vytvorime placku cca 20 x 10 cm. Na nu do stredu polozime po dlzke rozkrojeny parok a na platky nakrajane na tvrdo uvarene vajicka. Zrolujeme -prelozime ako keby sme isli robit sushi. Zatocime a uzavrieme obidva konce folie. Zrolovane sekane z 750 g by nam malo byt asi 6 Embutidos.

  3. 3

    Embutida dame do parneho hrnca cca na 1 hodinu. Vyberieme rozbalime a servirujeme tradicne s bananovym kecupom ale ako som ja robil a cele dame trochu oprazit na oleji a potom nakrajeme. Inac su vyborne aj na studeno.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia