Dusený kaleráb so šampiňónmi na masle fotorecept
zasa jeden z výmyslou , ale chutí to znamenite ..... dobré aj pre vegetarianou , lebo tie ,,fašíročky,, ktomu boli celkom zbytočné
príprava
Suroviny
2 - 4 ks |
|
0,5 kg |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 bal. |
|
|
|
500 g |
|
1 ks |
|
|
|
|
|
|
|
3 ks |
|
|
|
3 - 6 strúčikov |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
potrebné suroviny
-
2
na panvici si roztopíme trochu masla a pridáme trošku oleja
-
3
ked je roztopené pridáme nahrubo postrúhané kaleráby a pokrájané šampiňony
-
4
premiešame osolíme a pridáme čierného korenia , dusíme pod pokrievkou asi 10 minut
-
5
pripravíme si zátrepku ... smotanku zriedime mliekom alebo vodou a pridáme hladkú múku
-
6
tu prilejeme do panvice , premiešame a necháme prejsť varom ... máme hotovo
-
7
kvôli detom som ktomu ešte prirobil ,, minifašíročky ,, ale vôbec ich k tomu nebolo treba ....chutilo to skvelo aj bez nich
-
8
mleté mäso okoreníme drcenou majoránkou a čierným korením , pridáme vajíško a soľ
-
9
pridáme staršie rožky namočené v mlieku alebo vode , pridáme cesnak a premiešame
-
10
tvoril som gulôčky ,ktoré som obalil v strúhanke
-
11
....tu ich mám za tanier
-
12
osmahnúté na oleji
-
13
a mame obed hotový
-
14
DOBRÚ CHUŤ
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu