Dubáková terinka na tekvicovom pyré

Gabriel Piešťanský a Ján Dudáš
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 9. novembra 2014
Dubáková terinka na tekvicovom pyré
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15-30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

320 g
4 ks
80 g
80 g




Postup

  1. 1

    Očistené a umyté dubáky nakrájame na menšie kocky a spolu so syrom a vajcami vymiešame. Dochutíme soľou a korením. Dáme do formy a vložíme do rúry zohriatej na 100 °C na 10 minút.

  2. 2

    Očistenú a umytú tekvicu rozvaríme a rozmixujeme, dochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom. Podávame na tekvicovom pyré s chlebovými čipsami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia