Dubáková terinka na tekvicovom pyré
Gabriel Piešťanský a Ján Dudáš
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 9. novembra 2014
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 9. novembra 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15-30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené a umyté dubáky nakrájame na menšie kocky a spolu so syrom a vajcami vymiešame. Dochutíme soľou a korením. Dáme do formy a vložíme do rúry zohriatej na 100 °C na 10 minút.
- 2
Očistenú a umytú tekvicu rozvaríme a rozmixujeme, dochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom. Podávame na tekvicovom pyré s chlebovými čipsami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu