Foto: Pravda, Ivan Majerský
Netradičný slávnostný drink pre Varecha.sk pripravil barman reštaurácie UFO watch.taste.groove. na Novom moste v Bratislave.
príprava
Postup
-
1
Príprava peny: Želatínu necháme napučať v studenej ružovej vode, campari zatiaľ zohrejeme s pomarančovou šťavou. Pridáme do nej želatínu, nesmie však zovrieť. Hneď ako sa želatína roztopí, dáme zmes dolu z ohňa. Nalejeme do sifónovej fľaše a použijeme dve bombičky kvôli pevnejšej konzistencii.
- 2
Príprava drinku: Do mixovacieho pohára nalejeme džin a vermút, pridáme ľad a premiešame barovou lyžičkou. Keď máme drink vychladený, prelejeme ho do klasického martini pohára a navrch dáme zo sifónovej fľaše campari penu.
- 3
Prizdobíme sušeným ružovým kvetom alebo lupienkom z ruže.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu