Foto: pampuska92
Rozmýšľala som čo na večeru, a tak vzniko toto. Zeleninu môže použiť každý takú, akú má rád.
Postup
-
1
K mletému mäso pridáme prelisovaný cesnak, nadrobno nakrájanú cibuľku, ochutíme grilovacím korením, mletým čiernym korením, paprikou a soľou podľa potreby. Pridáme vajce, strúhanku a dobre premiešame.
- 2
Zo vzniknutej zmesi trarujeme tenšie placky (tvar prispôsobíme žemli akú použijeme), ktoré obaľujeme v strúhanke. Vyprážame ako fašírky v rozohriatom oleji.
- 3
Bagetky som si prerezala a obkladala v nasledujúcom poradí: na spodok som natrela tatársku omáčku, na to som položila vypražené mäso, rukolu, plátky šalátovej uhorky a červenej papriky. Vrchnú časť bagetky som jemne potrela pikantným kečupom. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vobec na to nemusis pouzit nejak extra kvalitne a drahe hovadzie. Ani to nema zmysel.. Potrebujes trosicku masnejsie. aby to cele drzalo. Na vajce sa vykasli. To daj do fasirky :)
Kup si hovadzi krk, pomel, a poriadne rukou magaj a miesaj zo vsetkym co pises,, Ale magos to aspon 10 minut, aby sa z masa vytlacila bielkovina, ta ti to cele pekne polepi a bude to drzat aj bez vajca.
A uvidis, ze chut hovadzieho,, je uplne ina ako bravcovina. Este keby si mala jahnacie, v kombinacii s tou hovadzinou.. Ale u nas to neni zvykom mat v zasobe kus jahnaciny. Ani nie ze zvykom, skor je to o dostupnosti a cene.