Domáce vege ravioly
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Múku zmiešajte so 4 vajíčkami a s olivovým olejom. Podľa potreby pridajte vodu a vypracujte vláčne cesto. Nechajte ho aspoň 30 minút oddýchnuť v chladničke. 
- 2
Cesto vyberte, rozdeľte na štyri kusy a z každého vyvaľkajte plát (cca 3 mm vysoký). Malým pohárikom vykrajujte kolieska (musí ich byť párny počet). 
- 3
Uprostred kolieska dajte pol lyžičky nátierky. Okraj potrite rozšľahaným vajcom, navrch položte druhé koliesko a po obvode ich spojte dokopy vidličkou. 
- 4
Ravioly varte v osolenej vode, hotové sa vyplavia zhruba po troch minútach. 
- 5
Na panvici rozpustite maslo, pridajte rozmarín a hotové ravioly. Všetko dokopy ľahko osmažte. Posypte strúhaným parmezánom, premiešajte a podávajte. Tiež cestoviny:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
                                                        
                                                     
 


Inak cestoviny v pohode, len plnku by som zvolil inú, "nátierka sójová mexická Easy Sandwich" mi neznie práve najlepšie.
Ďakujeme za upozornenie, chybu sme opravili.