Domáce vege ravioly
Foto: hame
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Múku zmiešajte so 4 vajíčkami a s olivovým olejom. Podľa potreby pridajte vodu a vypracujte vláčne cesto. Nechajte ho aspoň 30 minút oddýchnuť v chladničke.
- 2
Cesto vyberte, rozdeľte na štyri kusy a z každého vyvaľkajte plát (cca 3 mm vysoký). Malým pohárikom vykrajujte kolieska (musí ich byť párny počet).
- 3
Uprostred kolieska dajte pol lyžičky nátierky. Okraj potrite rozšľahaným vajcom, navrch položte druhé koliesko a po obvode ich spojte dokopy vidličkou.
- 4
Ravioly varte v osolenej vode, hotové sa vyplavia zhruba po troch minútach.
- 5
Na panvici rozpustite maslo, pridajte rozmarín a hotové ravioly. Všetko dokopy ľahko osmažte. Posypte strúhaným parmezánom, premiešajte a podávajte.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Inak cestoviny v pohode, len plnku by som zvolil inú, "nátierka sójová mexická Easy Sandwich" mi neznie práve najlepšie.
Ďakujeme za upozornenie, chybu sme opravili.