Dlho sme skúšali veľa receptov na domáce klobásy, ale nikdy sme neboli spokojní. Tento recept sme si upravili podľa seba a dodnes ho robia Zobraziť celý popisDlho sme skúšali veľa receptov na domáce klobásy, ale nikdy sme neboli spokojní. Tento recept sme si upravili podľa seba a dodnes ho robia naši priatelia už 30 rokov, no my už klobásy nerobíme, pochutíme si na tých našich priateľov.
príprava
Postup
-
1
Maso zomelieme a cesnak prelisujeme
- 2
K zomletému masu a cesnaku pridáme ostatné suroviny a dobre premiešame. Necháme v chlade do ďalšieho dňa odležať.
- 3
Plníme do pripravených čriev, čerstvé klobásky dáme zaúdiť, alebo surové dáme ihneď piecť ako zabíjačkovú pochúťku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu