Foto: peta5
dobrota k horúcemu opečenému chlebíku alebo pečivu, ako prísada do iných receptov a samozrejme ku grilovaniu... ja ho mám najradšej na čerstvo upečených žemličkách Zobraziť celý popisdobrota k horúcemu opečenému chlebíku alebo pečivu, ako prísada do iných receptov a samozrejme ku grilovaniu... ja ho mám najradšej na čerstvo upečených žemličkách
príprava
Postup
-
1
Maslo si necháme pri izbovej teplote zmäknúť, pripravíme si nadrobno nasekané bylinky čo sme si buď zamrazili- čo záhrada dala (myslím že taký základ je petržlenová vňať, kôpor, pažítka, žerucha) alebo kúpili hotové už pekne nasekané, mrazené, 8 druhov. Ďalej lyžičku soli, lyžičku citrónovej šťavy a pretlačíme si cesnak. Ten som som dala len jeden väčší strúčik, lebo ináč ˝mamáá to ťíííípééééé˝ ináč by som dala tak 3...:) Ale kto nechce, nemusí byť vôbec..
- 2
Dáme to všetko do hlbšej misky a ručným mixérom dôkladne vyšľaháme. Pred podávaním necháme aspoň hodinu postáť v chladničke, nech sa chute pekne spoja.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu