Grilované kuracie srdiečka so zelenou fazuľkou fotorecept

katka78 - fotkakatka78, 7. júna 2015

Komentáre 1 - 8 z 8


v zivote by ma nenapadlo grilovat srdiecka.. ale preco nie?! :-)
@methi , @cesminka , @klukodvody ďakujem, že ste nakukli :-)
Budem rada ak vyskúšate, tie srdiečka sa dajú urobiť aj ako jednohubky na nakrájaný a opečený rohlík, resp. bagetu. Prípadne takto "chalupársky"

juj @katarinka ani nevies ako som tomuto receptu povdacna, moj miluje vnutornosti a ja uz raz neviem ako tie srdiecka pripravovat, stale ich iba dusim na stave..a tieto vyzeraju famozne. A nie su trosku pritvrde?, lebo ja mam taku skusenost, ze potrebuju viac casu na pripravu, alebo ich ja zle robim...
@marianne určite ich robíš dobre, len majú proste takú typickú konzistenciu. Tieto ak sa marinujú (aspoň tie 3h) nemali by byť tvrdé, aspoň ja nemám takú skúsenosť. Inak sa z nich dajú robiť aj fajn špízy napr. so slaninkou, šampiňónmi, čerstvou paprikou.. Držím palce nech sa ti vydaria! :-)
Jak mi tohle mohle uniknout? Náhoda tomu chtěla že jsem to objevila ! :-)