Tapiokový puding
Tapiokový puding

Dezert z tapioky, bielej čokolády a kešu orieškov fotorecept

Richard Noskovič
šéfkuchár Residence Hotel & Club**** na Donovaloch, 20. septembra 2019
Dezert z tapioky, bielej čokolády a kešu orieškov (fotorecept)
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

1 l
120 g
60 g
60 g
100 g
100 g




Postup

  1. 1

    Do rajnice nalejeme mlieko, pridáme cukor a tapiokové perly. Za stáleho miešania varíme asi 20 minút. Počas varenia pudingu pridávame vodu alebo mlieko, ak je veľmi hustý. Perly sú uvarené, keď sú priesvitné.

    Dezert z tapioky, bielej čokolády a kešu orieškov (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Odstavíme a primiešame bielu čokoládu.

    Dezert z tapioky, bielej čokolády a kešu orieškov (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Panvicu jemne rozohrejeme, pridáme kešu orechy a restujeme asi 2 minúty.

    Dezert z tapioky, bielej čokolády a kešu orieškov (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Puding rozdelíme do pohárov, navrch dáme orechy a posypeme ríbezľami.

    Dezert z tapioky, bielej čokolády a kešu orieškov (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia