Tapiokový puding s griotkou
Anna Osvaldová
cukrárka hotela Astrum Laus **** v Leviciach, 1. augusta 2019
cukrárka hotela Astrum Laus **** v Leviciach, 1. augusta 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
15
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
100 g |
|
500 ml |
|
50 g |
|
z 2 limetiek |
|
100 ml |
|
|
|
|
|
plátky |
|
plátky |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Tapioku zalejeme 250 ml vody a necháme napučať asi pol hodiny.
- 2
Do namočenej tapioky pridáme hnedý cukor, 250 ml vody, šťavu z 2 limetiek a privedieme do varu. Tapioka počas varenia zhustne. Ak je masa veľmi hustá, pridáme ešte vodu. Po odstavení nalejeme do vzniknutého tapiokového pudingu griotku.
- 3
Vychladnutý puding nalejeme do misiek alebo pohárov, posypeme kokteilovými čerešňami a do každého dáme veľký kopček citrónovej zmrzliny a dozdobíme plátkami citróna a limetiek.
Tiež tapiokový puding:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre