Tapiokový puding s griotkou

Anna Osvaldová
cukrárka hotela Astrum Laus **** v Leviciach, 1. augusta 2019 16:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Tapiokový puding s griotkouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
15
porcií
40 min
príprava

Suroviny

100 g
500 ml
50 g
z 2 limetiek
100 ml
 plátky
 plátky
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Tapioku zalejeme 250 ml vody a necháme napučať asi pol hodiny.

  2. 2

    Do namočenej tapioky pridáme hnedý cukor, 250 ml vody, šťavu z 2 limetiek a privedieme do varu. Tapioka počas varenia zhustne. Ak je masa veľmi hustá, pridáme ešte vodu. Po odstavení nalejeme do vzniknutého tapiokového pudingu griotku.

  3. 3

    Vychladnutý puding nalejeme do misiek alebo pohárov, posypeme kokteilovými čerešňami a do každého dáme veľký kopček citrónovej zmrzliny a dozdobíme plátkami citróna a limetiek.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist