Foto: Saymona
Milovala som debrecínsku bagetu a hlavne ten dresing v nej. Zakaždým ako sme prišli na Slovensko naša prvá zastávka bola práve na ňu. Strašne Zobraziť celý popisMilovala som debrecínsku bagetu a hlavne ten dresing v nej. Zakaždým ako sme prišli na Slovensko naša prvá zastávka bola práve na ňu. Strašne dlho som hľadala niečo, čo sa bude tomu aspoň trocha podobať, ale márne. Až nakoniec sa podarilo a tu je môj dresing.
príprava
Postup
-
1
Majonézu, troška chilli, kvapku octu a menej ako polovicu čajovej lyžičky (skôr malú slzičku) paradajkového pretlaku zmiešame a pridáme najemno nasekanú jarnú cibuľku s pažítkou. Tento dresing používam do cestovinového šalátu, bagiet alebo ako dip.
varecha.pravda.sk/recepty/debrecinsky-sandwich/37175-rece...
pozri sem a teda miesta paradajok daj kecup
Dakujem pekne za komentare. Vyskusajte a dajte vediet ci chutilo. Bembo skus dat trochu cukru vyvazi tak kyslost paradajok a ide ho tam naozaj malo skus uvidis ci to das alebo nie.
Až vyskúšam ,dám vedieť.Jeden urobím ako si mi teraz poradila,a druhý s kečupom.
Ďakujem,vyskúšam.