Debrecínska roštenka

peter64 - fotkapeter64, 9. mája 2011

ďalší recept z svokrinej zbierky

Suroviny

400-800 g
20 g
50 g
150 g
1 ks
50 g
2 ks
2 ks
1 ks
1 PL
 zelená




Postup

  1. 1

    Roštenku pokrájame na plátky,zľahka naklepeme,okraje narežeme,osolíme,okoreníme mletým čiernym korením,poprašíme múkou,opečieme v masti z obidvoch strán a odložíme do tepla.Na masti speníme cibuľu pokrajanú nadrobno,pridáme šunku pokrájanú na rezance,zeleninové papriky bez jadrovníkov pokrájané na malé kúsky a huby pokrájané na plátky.Všetko opražíme,podlejeme mäsovým vývarom, vložíme späť roštenky,pridáme rajčiaky,posekanú štipľavú papričku a udusíme do mäkka.Hotové roštenky pokvapkáme kyslou lahôdkovou smotanou a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno.

Diskusia k receptu

letisia
@Peter64 pridávaš sem dosť receptov, píšeš ich všetky v kuse ako jeden text. Bolo by lepšie keby si text rozdelil do viacerých bodov, bolo by to prehľadnejšie, lepšie by sa to čítalo.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia