tento recept je rodinný recept ktorý používa celá naša rodina. Najčastejšie pri nejakých prilezitostiach.Používam ho najviac ako prilohu k bravčovým reznom alebo kuracim.Kuracie rezne Zobraziť celý popistento recept je rodinný recept ktorý používa celá naša rodina. Najčastejšie pri nejakých prilezitostiach.Používam ho najviac ako prilohu k bravčovým reznom alebo kuracim.Kuracie rezne robim iným spôsobom ako bravčove. pošlem recept.
porcií
príprava
na 100st °C
Suroviny
4 ks - uvarená |
|
4 ks natvrdo |
|
4 ks varené v šupke |
|
1 ksvarená |
|
4 ks |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
2 ks |
|
125 gr |
|
1 čL |
|
1 čL |
|
Postup
-
1
Uvariť cviklu zemiaky vajcia mrkvu . Cviklu postruhať na hrubšom struhadle,zemiaky pretlačiť k tomu ako na šalat,takisto vajcia,mrkvu.pridať sterilizovaný hrašok,cibuľu.Zvlašť v mise rozmiešame tatársku ,horčicu,korenie,soľ,jogurt,dochutime.Ak je husté môze sa oridat trocha smotany.suroviny spolu premiešame a podavame. Dobru chuť.
varecha.pravda.sk/recepty/ruzovy-zemiakovy-salat-/18567-r...