Foto: irenaw
Ďalší cviklový :). Dobrej cvikle nikdy nie je dosť. Najmä v zime.
15 minút
príprava
príprava
30-45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cviklu uvaríme, ošúpeme, necháme vychladnúť. Nakrájame na tenké plátky. Malú cibuľu nakrájame nadrobno, cesnak prelisujeme. Pridáme ku cvikle. Pridáme aj tvaroh, jogurt, olej. Dáme štipku cukru, soľ a korenie podľa chuti. Worcester a balsamico som dala po 1 PL. Kôpor mám teraz mrazený, tak som použila ten. A dala som ho veľa :). Dobre premiešame a necháme odležať. A potom si ho dávame s chlebom, k pečenej rybe, samotný, ráno, na obed, večer........
Tiez som robila nedavno,ale ovela jednoduchsi:-)
varecha.pravda.sk/recepty/cviklovy-salat-fotorecept/24125...