Foto: jenni
4-5
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na malé kocky a v hrnci osmažíme na rozpálenom oleji. Pridáme nastrúhanú cviklu, nakrájanú mrkvu a nakrájaný petržlen a podusíme pár minút. Zalejeme vývarom alebo vodou a varíme pod pokrievkou na miernom plameni približne 20 minút.
- 2
Rozmixujeme tyčovým mixérom a dochutíme soľou, mletým čiernym korením, tymiánom a citrónovou šťavou.
- 3
Pred podávaním môžeme ozdobiť sójovou smotanou a bylinkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ďakujem všetkým za pochvalu, vážim si to :) ste super :)