Cukinovo-kurací koláč

bibia1 - fotkabibia1, 26. mája 2012
Cukinovo-kurací koláč
Foto: bibia1

Týmto receptíkom som sa nechala inšpirovať supervareškárkou @evusik - Zobraziť celý popisTýmto receptíkom som sa nechala inšpirovať supervareškárkou @evusik - http://varecha.pravda.sk/recepty/cukinova-sekana-fotorecept/25269-recept.html. ĎAKUJEM. Recept som si trošku dovolila upraviť k svojmu obrazu :). Vhodné od II. fázy Dukanovej diéty v bielkovinovo zeleninové dni.

4-8
porcie
15 minút
príprava
20-30 minút
na 200 °C

Suroviny

2 ks
2 ks na pare hotové
10 dg
100 g
4 ks surové
3 ks
3 ružičky
1 ks
100 g
1 ks
3 strúčik




Postup

  1. 1

    Hotové kuracie prsia nakrájame na kocky, pridáme na slížiky nakrájané cukiny, mrkvu, ja som to hodila do robota, priamo cez strúhadlový kotúč som prehnala aj tofu syr, aj salámu, aj cesnak, aj cibuľku, aj brokolicu, aj žltú papriku - bolo to šup-šup. Všetko pridáme ku kuriatku, rozbijeme celé vajíčka, dochutíme koreninami, pridáme tvaroh a všetko dobre zmiešame. Vylejeme do formy na pečenie - priemer 26 cm.

    Cukinovo-kurací koláč  - obrázok 1
  2. 2

    Vložíme do vyhriatej rúry na 200 st., kým sa nám koláčik odvďačí krásnou zlatistou farbou. Podávame so zeleninovým šalátom. Rodinke som pripravila zemiakovú kašu. Koláčik je chutný teplý, ale aj studený. Dobrú chuť.

    Cukinovo-kurací koláč  - obrázok 2

Diskusia k receptu

cica2
perfektný recept! A rada ťa opäť vidím ;-)
evusik
@bibia1 nechala si sa inšpirovať úplne, že super a teraz sa nechám inšpirovať ja tebou... zrovna včera som rozmýšľala, že upečiem cukínový koláč a takéto inšpiratívne recepty mám najradšej.... čo mám to dám, čo nemám nedám a hneď je z toho niečo nové :-) krásne fotečky :-)
bibia1
Ďakujem dievčatá.
Ivka, ja nakúkam každý deň, len akosi zabúdam fotiť pri varení, a aj toho času je pomenej, keď je teraz vonku tak krásne.
@evusik som rada, že sa ti aj moja verzia páči :), už teraz sa teším na tvoj super recept.
Ešte raz vďaka
lucylee
@bibia je uzasne chutny, len ja som pouzila karfiol. K tomuto kolaciku ta insirovala @evusik. Cim si nahradila muku? Tvarohom a zvysenim mnozstva zeleniny a vajec?
bibia1
@lucylee , som rada, že si vyskúšala a napísala, ďakujem. Karfiol si použila miesto brokolice?
Koláčik spojili vajíčka, tvaroh a hlavne tofu syr.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia