Cuketové rolky plnené rattatouille

David Kollár
šéfkuchár reštaurácie Par Café v Bratislave, 30. septembra 2015
Cuketové rolky plnené rattatouille
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
40 minút
príprava
30 minút
na 170 °C

Suroviny

100 g
2 ks (spolu asi 300 g)
100 g
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Papriku upečieme vcelku v rúre predhriatej na 170 °C 20 minút. Po upečení ju zakryjeme alobalom, aby sa zaparila.

  2. 2

    Cuketu a baklažán nakrájame na maličké kocky a urestujeme na olivovom oleji, pridáme pretlačený cesnak a dochutíme soľou a korením. Dáme do sitka odkvapkať olej.

  3. 3

    Vychladenú papriku zbavíme šupky a jadrovníkov a takisto nakrájame ako cuketu a baklažán. Všetko spolu premiešame.

  4. 4

    Druhú umytú cuketu narežeme na tenké plátky a poukladáme na fóliu. Posolíme a počkáme 2 minúty, kým cuketa nezmäkne. Naplníme minirattatouille a pomocou fólie zrolujeme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia