Cuketové rolky plnené rattatouille
David Kollár
šéfkuchár reštaurácie Par Café v Bratislave, 30. septembra 2015
šéfkuchár reštaurácie Par Café v Bratislave, 30. septembra 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
30 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Papriku upečieme vcelku v rúre predhriatej na 170 °C 20 minút. Po upečení ju zakryjeme alobalom, aby sa zaparila.
- 2
Cuketu a baklažán nakrájame na maličké kocky a urestujeme na olivovom oleji, pridáme pretlačený cesnak a dochutíme soľou a korením. Dáme do sitka odkvapkať olej.
- 3
Vychladenú papriku zbavíme šupky a jadrovníkov a takisto nakrájame ako cuketu a baklažán. Všetko spolu premiešame.
- 4
Druhú umytú cuketu narežeme na tenké plátky a poukladáme na fóliu. Posolíme a počkáme 2 minúty, kým cuketa nezmäkne. Naplníme minirattatouille a pomocou fólie zrolujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu