Cuketové rolky plnené rattatouille

Autor receptu: redakcia

4
porcie
40 minút
príprava
30 minút
na 170 °C

Suroviny

Postup

  1. Papriku upečieme vcelku v rúre predhriatej na 170 °C 20 minút. Po upečení ju zakryjeme alobalom, aby sa zaparila.
  2. Cuketu a baklažán nakrájame na maličké kocky a urestujeme na olivovom oleji, pridáme pretlačený cesnak a dochutíme soľou a korením. Dáme do sitka odkvapkať olej.
  3. Vychladenú papriku zbavíme šupky a jadrovníkov a takisto nakrájame ako cuketu a baklažán. Všetko spolu premiešame.
  4. Druhú umytú cuketu narežeme na tenké plátky a poukladáme na fóliu. Posolíme a počkáme 2 minúty, kým cuketa nezmäkne. Naplníme minirattatouille a pomocou fólie zrolujeme.