Cuketa Cocozelle - exotický recept pre dôchodcov
Foto: 2010
No cocozelle som nemohol nájsť - je to pásikovaná cukina od Neapola, tak som ju nahradil mladou cukinou záhradnou.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji si opražíme na drobnejšie nakrájanu ciubuľu, keď máme dáme olivový olej, však je to taliansky recept. Minútu dve pred koncom pridáme opražiť nakrájaný cesnak. Ja mám rád viac, plus čínsky je bez chuti, tak som dal 4 strúčiky.
- 2
Mladú cukinu nakrájame po dĺžke na štvrtiny a potom na tak 1 cm plátky. Táto bola tak mäkká, že stačilo pár minút podusiť. Medzi tým si pripravíme vajíčka, dáme do nich 2 lyžice mlieka, vmiešame k cukine s cibuľou a cesnakom. Ochutíme soľou, korením. Nakoniec pridáme na drobno nakrájanú jarnú cibuľku. Za málo peňazi výborný exotický recept cocozelle. Dobrú chuť.
Tiež s cuketou:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Prvá združená okolo Gizky Oňovej používa protézy a hlavne istý fixačný krém.
A tá druhá objavila túto (skoro) exotickú pochúťku:
Synak, ty si iný patrón. Prajem ti, aby si v mladosti vyzeral ako ten bezzubý dôchodca s čokoládou. (Veta vymazaná redakciou.)
Pretože Vaša veta obsahovala skrytý vulgarizmus.