Nepečený cheesecake
Nepečený cheesecake

Čučoriedkový cheesecake s lesným ovocím

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 25. mája 2020. Komerčný recept.
12
porcií
60 minút
príprava

Suroviny

Sušienkový základ:
200 g
100 g
2 PL
Plnka:
150 ml
1 bal.
250 g
100 g
12 g
50 ml
50 g
2 PL (nájdete na našom eshope www.lianasro.sk)
Poleva:
50 g
40 ml
70 g
30 ml
Na ozdobu:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sušienkový základ: Podrvíme sušienky a zmiešame ich s roztopeným maslom a mliekom. Natlačíme na dno tortovej formy vystlanej papierom na pečenie a necháme v chladničke.

  2. 2

    Plnka: Šľahačkové potešenie, stabilizátor - stužovač šľahačky čučoriedka vyšľaháme v mlieku, postupne pridáme tvaroh, cukor, napučanú roztopenú želatínu v mlieku. Do plnky môžeme pridať 2 PL lesného ovocia v želé. Plnku nalejeme na sušienkový základ a opäť dáme do chladničky.

  3. 3

    Poleva: Stabilizátor - stužovač šľahačky čučoriedka rozmiešame v 40 ml vody. Čokoládu a smotanu zahrejeme do roztopenia čokolády. Ihneď vlejeme rozmiešaný stužovač vo vode, rozmiešame a precedíme cez sitko. Vylejeme na stuhnutý cheesecake a necháme v chlade najlepšie do nasledujúceho dňa. Ozdobíme šľahačkou a lesným ovocím v želé.

  4. 4

    Bezlepkovú verziu cheesecaku pripravíme s bezlepkovými sušienkami podľa nášho receptu na stránke www.lianasro.sk.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre